Bloggnorge.com // Mote jenter, elsker mote nyheter
Start blogg

Mote jenter, elsker mote nyheter

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Vad gör vigselringar tala om

Kategori: Vigselringar | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 2. januar , 2017 kl. 09:03

Vigselringar, även kallad bröllop band, är ett evigt tecken på kärlek mellan två engagerade parter. De flesta bröllop kräver ett utbyte av ringar som äger rum mellan den förenande brudgummen och bruden innan de kunde uttalas man och hustru. Ringen själv anges vara en symbol för en oändlig kärlek, på grund av sin runda form. På samma sätt är den ringfingret traditionellt tros hysa en direkt ven till hjärtat, som beskriver den intensiva känslomässiga band som skulle kunna utvecklas mellan två engagerade individer. Man kan hitta många liknande historier som råder runt om i världen samtidigt som man försöker lära sig mer om vigselringar.

Vigselringar

Det finns en rik historia bakom hur vigselringar blev introducerad i den kristna livsstilen. Det var inte förrän dagar Innocentius III som par ombads att bära två ringar, en vid engagemang och den andra medan slutligen gift. Familjer erbjuds ringar bara täta kopplingar före detta historiska uttalande från påven. Han frågade också engagerade par att iaktta en väntetid innan de kunde slutligen gifta sig. Dessa ortodoxa dikterar växte långsamt i färgstarka traditioner, som kristendomen förs över hela världen under en period av många århundraden.

Vigselringar är normalt placerade på vänstra ring fingrar par från USA, Frankrike, Sverige och Storbritannien. De är placerade på höger ringfingrar men i fallet med Tyskland, Spanien, Indien och Chile. Intressant medan judar placera traditionellt vigselringar på sina vänstra händer, som de ortodoxa kristna, de föredrar att bära den på de rätta efter att ha gift. Det finns också olika normer för den period då en av parterna har avlidit. Detta allmänt blir bedöms vara i slutet av varje berörd i de flesta samhällen bröllop. Men en stor del av denna differentiering av normer kan bero på det faktum, vilken del av världen du tittar på.

En härdad legering av guld, vismut, tenn och koppar är ofta utnyttjas i tillverkningsvigselringar. Ibland platina, nickel och titan är också införts för att ge olika resultat. Platina blandas upp med vitt guld för tillverkning av en särskild klass för platina vigselringar. På samma sätt titan och volframkarbid är också används för att producera hållbarhet, överkomliga priser, varierande texturer och nyanser av iögonfallande ring mönster.

Men billigare metaller som silver, mässing och koppar knappast används jämfört med de dyrare på grund av den förres korrosiva. Aluminium och vissa andra giftiga metaller nästan aldrig utnyttjat vid framställning av antingen vigselringar eller liknande andra prydnadsföremål. Dock är den bredaste och billigaste kända legering av den moderna världen, rostfritt stål, överraskande frammarsch som ett av alternativen i dessa dagar. Dess hållbarhet, vilket är i nivå med den för platina och titan, kan hänföras till denna underbara tillväxt.

Butiker kan normalt citera ringar på $ 600 och mer, men kan lätt tas tillvara till lägre priser från olika resurser på nätet. En kort titt på några av de befintliga smycken webbplatser kan föreslå hur de sålde de flesta smycken poster till en lägre kostnad, inklusive de från de senaste vigselringar. Dessa webbplatser kan lätt möta kraven från alla marknadssegment, med början från den avslappnade smycken köparen till sökaren av high-end smycken.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.